На Одещині прибудинкові території ремонтуватиме фірма, яка фігурує в справах привласнення бюджетних коштів

Ремонт прибудинкової території на Одещині

Нерубайська сільська рада в Одеській області уклала з товариством «БК Делюкс Девелопмент» два договори на ремонт прибудинкових територій. Вартість послуг з ремонту склала 1,4 мільйона гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», передає Nikcenter.

Відділ з майнових відносин, розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Нерубайської сільської ради уклав угоди щодо капітального ремонту прибудинкових територій в селищі Усатове. Зокрема, ремонтні роботи проведуть біля будинків №5 та №8 на вулиці Залізничників.

Тендер провели без використання електронної системи, що дозволило посадовцям сільської ради самостійно обирати фірму, якій виплатять гроші з бюджету за проведення благоустрою. Два договори уклали саме з товариством з обмеженою відповідальністю «БК Делюкс Девелопмент».

Керівником компанії є одесит Олексій Прохоров. Зареєстрована фірма на громадську організацію ««Інвалідів «Щит», засновниками  якої є колишній правоохоронець Олександр Дмітрієв, а також Євген Судаков і Юрій Черняк.

За інформацією «Антикорупційного виміру», фірма та місцеві чиновники є головними фігурантами кримінального провадження про зловживання та привласнення бюджетних коштів під час ремонту укриття.

Так, ТОВ «БК Делюкс Девелопмент» та ТОВ «Давмір Строй» є учасниками кримінальних проваджень. У зловживанні та привласненні коштів підозрюють посадовців Управління освіти Нерубайської сільради і представників обох компаній. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розкрадань під час ремонту протирадіаційного укриття Нерубайського академічного ліцею №1.

Ще одну кримінальну справу відкрили щодо капітального ремонту цього ж навчального закладу та розкрадань на ремонті укриття Великодальницького ліцею № 1.

Нагадаємо, в Одесі керівник будівельної фірми збагатився на ремонті дитсадка на 1,3 млн гривень. Поліція викрила корупційну схему під час капітального ремонту дитячого садка в Пересипському районі Одеси. Керівник фірми-підрядника завдяки махінаціям збагатився на понад мільйон гривень.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині третій рік укладають багатомільйонні договори на ремонт мосту під Снігурівкою з одним підрядником. Служба відновлення інфраструктури у Миколаївській області підписала вже третій договір із київською компанією «Укртрансміст» на капітальний ремонт одного й того ж об’єкту.

бюджетні кошти, Одеські новини, підрядник, ремонтні роботи, розкрадання

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER