З декларації народного депутата з Одещини «зникли» дружина та оформлена на неї нерухомість

Декларація Олексія Леонова

Народний депутат Олексій Леонов, який представляє у Верховній Раді Одеську область, прозвітував про доходи отримані у 2023 році. В новій декларації в нардепа відбулися зміни у сімейному стані.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій, передає Nikcenter.

Так, в декларації за 2023 рік Олексій Леонов вказав як членів родини двох синів – Данила та Лева, а от дружину Наталію політик не зазначив. Також народний депутат не надав інформації про транспортні засоби та заощадження дружини.

З нерухомості Олексій Леонов вказав квартиру в Лиманці оформлену на його сина Лева площею 62,4 квадратних метрів. Іншим житлом у 2023 році народний депутат користувався на правах оренди, а саме: будинком в Лиманці площею 150 квадратних метрів, квартирою в Одесі площею 60 квадратних метрів та квартирою в Туреччині, яку родина орендувала у 2022 році.

Окрім того, Олексій Леонов задекларував готельний номер в Києві, який він знімає з 2019 року. Схоже народний депутат залишився без автомобіля, оскільки з декларації зникло авто BMW 2018 року випуску. Дружину Наталію Олексій Леонов згадує як продавця нерухомого майна вартістю 3 мільйони 928 тисяч гривень.

У Верховній Раді за 2023 рік народний депутат заробив 648 тисяч гривень. З заощаджень він зберігає готівкою 4 мільйони 378 тисяч гривень та на банківському рахунку – 49 тисяч гривень.

Слід зазначити, Олексій Леонов входить до трійки народних депутатів з Одеської області, які володіють найбільшою кількістю нерухомості. Загальна площа нерухомого майна оформленого на політика та членів його сім’ї складає 927,4 квадратних метрів. Сюди входять будинок та квартира в Одесі, будинок в Білгород-Дністровському районі та квартира в Таїровській громаді.

Нагадаємо, в перший рік повномасштабного вторгнення депутати Одеської міської ради заробили 200 млн гривень. Депутати Одеської міської ради подали декларації про свої  доходи за 2022 рік. І хоча вони не отримують зарплати з бюджету, заробітки деяких місцевих обранців сягають мільйонів гривень. Очолює рейтинг мільйонерів Василь Ієремія.

Раніше повідомлялося, що сім’я заступника голови Одеської облради в перший рік повномасштабного вторгнення купила дві квартири у Греції. Заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський подав декларацію про доходи за 2022 рік. Дружина посадовця стала власницею одразу двох квартир за кордоном.

декларації, народний депутат, нерухоме майно, Одеські новини

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER