Сім’я заступника голови Одеської облради в перший рік повномасштабного вторгнення купила дві квартири у Греції

Декларація Олександра Урбанського

Заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський подав декларацію про доходи за 2022 рік. Дружина посадовця стала власницею одразу двох квартир за кордоном.

Про це стало відомо з сайту Національного агентства з питань запобігання корупції, передає Nikcenter.

Зокрема, згідно з інформацією поданою Олександром Урбанським його дружина Наталія в грудні 2022 року купила дві квартири у Греції площею 203,5 та 150 квадратних метрів. В цей же місяць посадовець придбав  автомобіль Audi SQ7 2021 року випуску вартістю 500 тисяч гривень.

Окрім того, Наталія Урбанська купила сотню акцій болгарського товариства з обмеженою відповідальністю «Транс Форвард». Серед іншої нерухомості, що задекларувала сім’я посадовця, є:

  • квартира в Одесі площею 311 квадратних метрів та дві земельні ділянки;
  • житловий будинок в селі Санжійка площею 141 квадратний метр та земельна ділянка у цьому ж селі;
  • садовий будинок в Одесі площею 307,7 квадратних метрів, два підвали та гараж.

Уся нерухомість оформлена на Олександра та Наталію Урбанських. Також дружина посадовця є співвласницею ще однієї квартири в Одесі.

Родина полюбляє годинники відомих брендів. Олександр Урбанський задекларував 18 штук різних виробників: Jaeger-LeCoultre, Chopard, Breguet, Girard-Perregaux, Maurice Lacroix, Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex, Cartier, Ulysse Nardin, Alain Silberstein.

На посаді заступника голови Одеської обласної ради чиновник заробив 586 тисяч гривень у 2022 році. Натомість його дружина заробила понад 6 мільйонів гривень від підприємницької діяльності. Готівкою Олександр Урбанський зберігає 11 мільйонів гривень та 71 тисячу гривень на банківських рахунках. Дружина посадовця готівкою жодних коштів немає, однак зберігає в банку 1 мільйон 134 тисячі гривень.

Нагадаємо, депутати з Одещини задекларували за 2022 рік чверть мільярда гривень заощаджень. Усі народні депутати з Одеської області подали декларації про нерухомість та доходи за 2021 та 2022 роки. Як з’ясувалося, чимало заощаджень народні обранці зберігають на банківських рахунках та готівкою.

Раніше повідомлялося, що задекларував нардеп-мільйонер Урбанський. Родина одеського народного депутата Анатолія Урбанського за останні три роки обзавелася новою нерухомістю та банківським рахунком у Латвії. Декларує народний обранець і криптовалюту, однак не зазначає її кількість і вартість.

декларації, нерухоме майно, Одеська обласна рада, Одеські новини, посадовець

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER