На експлуатаційне утримання доріг Миколаївщини у 2024 році виділили майже 700 млн гривень

Утримання доріг в Миколаївській області

Державне підприємство «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» оголосило новий тендер на експлуатаційне утримання доріг регіону. Загальна сума закупівлі склала 691 мільйон 134 тисячі гривень.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Державне підприємство оголосило тендер 11 квітня і наразі завершується період подання пропозицій учасниками. Аукціон запланований на 22 квітня. Закупівля проходить у форматі відкритих торгів з особливостями.

Підрядник займатиметься утриманням 3314,4 кілометрів доріг у Миколаївській області. Загалом надання послуг передбачене до 29 квітня 2025 року.

Державне підприємство поставило вимогу потенційним учасникам надати підтвердження про наявність у них кваліфікованих робітників з відповідним досвідом роботи. При цьому замовник вказав конкретну кількість робітників кожної спеціалізації, що займатимуться експлуатаційним утриманням доріг. Зокрема, у підрядника повинно працювати не менше 10 водіїв та 7 дорожніх робітників.

Окрім досвіду роботи, від інженерно-технічних працівників обов’язково вимагається наявність освіти за їхньою спеціалізацією. Вимоги державного підприємства щодо працівників викликали багато запитань у потенційних учасників тендеру. Один з учасників закупівлі просить внести зміни до тендерної документації, замінивши посаду «машиніст ямкового ремонту» на «машиніст дорожньо-будівельних робіт».

Зазначимо, що у 2023 році ДП «Агенція місцевих доріг у Миколаївській області» вже оголошувало тендер на експлуатаційне утримання автомобільних доріг на термін до 30 квітня 2024 року. Рік тому для цих цілей виділили дещо меншу суму – 658 мільйонів 126 тисяч гривень.

За результатами тендеру тоді було підписано договір з приватним підприємством «Миколаївмагістраль». Фактично фірмі-підряднику з усієї суми виплатили 289 мільйонів гривень.

Нагадаємо, «Ростдорстрой» знову виграло мільярдний тендер на утримання доріг на Одещині. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила два тендери на закупівлю послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

Раніше повідомлялося, що в Херсонській області на утримання доріг правобережжя виділили 80 мільйонів гривень. Закупівля проходить у форматі відкритих торгів з особливостями.

бюджетні кошти, закупівля, миколаївська область, ремонт доріг, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER