Бізнесмен-мільйонер виїхав з України та під час воєнного стану насолоджується разом з друзями європейськими курортами

Відпочинок Слобоженка закордоном

25-річний мільйонер зі столиці Олександр Слобоженко у супроводі друзів активно відпочиває на курортах Європи та ділиться світлинами і відео з відпочинку в соціальній мережі. Молодик заробив статки на арбітражі, трафіку та рекламі.

Про це йдеться в розслідуванні «Української правди», передає Nikcenter.

Лише за одну відпустку Олександр Слобоженко встиг відвідати озеро Комо, Альпи, Венецію, відсвяткувати день народження на Ібіці та стрибнути з парашутом у Швейцарії. І це далеко не повний перелік усіх активностей.

В перший рік повномасштабного вторгнення молодий бізнесмен публікував на своїй сторінці відео як він на суперкарі катається по Альпах. Молодик вихвалявся, що разом з друзями вони влаштували невеликий сімейний пробіг на Lamborghini Huracan та інших спортивних авто. Усі суперкари, які брали участь у так званому «пробігу», мали українську реєстрацію. Олександр Слобоженко влаштовував перегони й на вулицях Києва, які часто завершувалися ДТП.

Журналістам «Української правди» вдалося з’ясувати як бізнесмен у розпал війни виїхав з України. Підставою для виїзду Слобоженка закордон стала його непридатність до служби через «серйозні проблеми зі здоров’ям». Разом з підприємцем у Європі відпочивали Вадим Герасименко та Артур Бершадський, які також виявилися «непридатними» для мобілізації. Цікаво, що «проблеми зі здоров’ям» не стали на заваді активним розвагам молодих людей. Ще один друг Слобоженка Роман Дзюбенко виїхав як волонтер через систему «Шлях».

Варто додати, журналісти Nikcenter з’ясували, скільки чоловіків на Миколаївщині виїжджали за кордон за гуманітаркою і не повернулися. У 2022 році дозвіл на виїзд закордон від Миколаївської ОВА отримали 1312 військовозобов’язаних, з яких не повернулися додому 113 чоловіків. Тобто кожен 11-й скористався системою “Шлях” не для доставки гуманітарного вантажу, а для втечі.

Не краща статистика і в інших регіонах України. Велика кількість чоловіків після спливу терміну дії дозволу на перебування за кордоном так і не повернулися до України. Загалом по країні це 9 373 особи, або ж 11,17%. При цьому найбільший відсоток таких випадків – у Харківській, Тернопільській та Волинській областях.

Нагадаємо, головна інспекторка Львівської митниці втратила роботу після того, як похизувалася брендовими речами за 8 тисяч доларів. Державна інспекторка управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці Юлія Дрига похизувалася в соціальній мережі брендовими речами, вартість яких суттєво перевищує її офіційну зарплату.

бізнесмен, виїзд за кордон, відпочинок, Європа, розслідування, ухилення від мобілізації

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER