Головна інспекторка Львівської митниці втратила роботу після того, як похизувалася брендовими речами за 8 тисяч доларів

Працівниця Львівської митниці

Головна державна інспекторка управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці Юлія Дрига похизувалася в соціальній мережі брендовими речами, вартість яких суттєво перевищує її офіційну зарплату.

Про це повідомив журналіст Тарас Середич, передає Nikcenter.

Інспекторка митниці потрапила на відео місцевого блогера Ніколаса Карми, який знімає перехожих та викладає з ними відео у Tik-Tok. Блогер розпитав у посадовиці вартість її щоденного образу. Відповідь працівниці Львівської митниці здивувала і шокувала користувачів соціальної мережі.

Зокрема, Юлія Дрига чесно поділилася з блогером та його аудиторією вартістю кожної брендової речі: сумка Louis Vuitton за 1500 доларів, чоботи Hermes за 800 доларів, капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського за 18 тисяч гривень та годинник Cartier за 5000 доларів. Навіть вбрання собаки посадовиці виявилося від відомих брендів. Собачий повідець від Gucci обійшовся держслужбовиці у 200 доларів. Загалом вартість щоденного «луку» посадовиці склала близько 8 тисяч доларів.

На запитання Ніколаса Карми, чим же займається львів’янка, вона ухилилася від відповіді та лише зазначила, що працює «трошки на себе та трошки на державу».

В декларації за 2023 рік Юлія Дрига вказала зовсім інші доходи, які явно не відповідають її захопленню брендовими речами. Минулого року на посаді головної інспекторки Львівської митниці вона заробила 136 тисяч гривень, окрім того, отримала від приватної підприємиці 3 тисяч доларів та 40 тисяч гривень. З нерухомості у власності посадовиці митної служби є ½ частина квартири у Львові.

Колишній чоловік Юлії Дриги працює кінологом на цій же митниці, однак в декларації вона не вказувала його доходи та статки.

Після того, як відео набуло розголосу в соцмережах, Юлію Дригу звільнили з роботи. В керівництві Львівської митниці прокоментували звільнення посадовиці та зазначили, що вона написала заяву про звільнення за згодою сторін.

«Важко тепер усім пояснити, де вона взяла ці речі. Як в анекдоті про доньку-повію. Перед тим, як щось зробити або сказати, треба думати про наслідки, а коли ти на державній службі, то про це треба думати 24/7», – додав начальник митниці Андрій Кузнік.

Нагадаємо, керівниця одного з відділів Одеської митниці вимагала хабарі за імпорт товарів. На хабарництві викрили заступницю начальника одного з відділів Управління адміністративно-господарської діяльності Одеської митниці. Вона встановила свої «тарифи» для імпортних товарів.

Раніше повідомлялося, що суд конфіскував майже 3 мільйони гривень в заступника начальника одного з митних постів Одеси. Заступник начальника відділу митного  посту Одеської митниці придбав квартиру в історичному центрі міста, хоча законні доходи не дозволяли йому подібних покупок.

TIk-Tok, звільнення, митниця, посадовець, скандал

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER