«Миколаївкомунтранс» вирішило закупити три легкові авто за майже 3 млн гривень

Автомобілі для Миколаївкомунтранс

Комунальне підприємство «Миколаївкомунтранс» оголосило новий тендер на закупівлю трьох легкових автомобілів, які мають доставити до кінця 2024 року.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Тендер оголосили 9 квітня, наразі триває період подання учасниками пропозицій. Аукціон запланований на 18 квітня 2024 року. Закупівля проходить у форматі відкритих торгів з особливостями, що передбачає коротші терміни проведення процедур.

Комунальне підприємство Миколаєва серед обов’язкових технічних вимог вказало, що легкові автомобілі повинні бути марки OPEL Combo Life не раніше 2023 року випуску. Щодо іншого вказаний стандартний набір характеристик, серед яких: передній привод, Євро-6, дизель та наявність 5 місць для водія і пасажирів.

За умовами тендерної документації постачальник зобов’яаний доставити транспортні засоби впродовж 15 днів з дня отримання замовлення. При цьому учасники закупівлі можуть запропонувати товар еквівалентний технічним характеристикам, вказаним комунальним підприємством.

Варто додати, комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» вкінці 2023 року також мало намір поповнити автопарк. Для потреб підприємства планували взяти в лізинг п’ять автомобілів вартістю 4,9 мільйона гривень.

«Миколаївоблтеплоенерго» вказало марку автомобіля – «Renault Express» 2023 або 2024 року випуску обов’язково білого кольору. В технічних характеристиках комунальне підприємство поставило вимоги, що транспортні засоби повинні мати в наявності подушки безпеки для водія і пасажира, адаптацію до поганих доріг, максимальний пластиковий бічний захист багажного відділення, фільтр тонкої очистки пального з датчиком води, а також гарантію на три роки.

Автомобілі купують у лізинг, що передбачає внесення авансу у розмірі 20 відсотків від суми договору. Інша частина платежу розбивається на 24 місяці.

Нагадаємо, в Адміністрації морських портів вирішили закупити для філії в Миколаєві пасажирські легкові автомобілі за 4 мільйони. Філія «ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН» не ставить конкретних вимог щодо марки легкових автомобілів, які має намір закупити, лише вказує, що транспорт обов’язково має бути новим.

автомобілі, закупівля, комунальне підприємство, Миколаївкомунтранс, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER