В Адміністрації морських портів вирішили закупити для філії в Миколаєві пасажирські легкові автомобілі за 4 мільйони

легкові автомобілі для Адміністрації морських портів

Багатомільйонний тендер оголосила миколаївська філія «ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН” державного підприємства «Адміністрація морських портів України». Для потреб філії планують закупити три легкових автомобілі.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Тендер на закупівлю транспортних засобів оголосили 20 березня і наразі триває етап подання пропозицій. Аукціон відбудеться 1 квітня, під час якого, ймовірно, виберуть постачальника. Закупівля проходить у форматі відкритих торгів з особливостями.

Філія «ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН» не ставить конкретних вимог щодо марки легкових автомобілів, які має намір закупити, лише вказує, що транспорт обов’язково має бути новим або таким, що не був в експлуатації. При цьому учасники можуть пропонувати авто не раніше 2022 року випуску.

Серед технічних характеристик автомобіля, які вказав замовник, є наявність: чотиритактного двигуна, об’єму двигуна від 1900 до 2000 куб.см., механічної шестиступеневої коробки передач, гумового покриття підлоги в кабіні, зсувних дверей у пасажирському відсіку, подушки безпеки для водія і пасажира та інші технічні характеристики.

Автомобіль повинен вміщувати вісім пасажирів та водія. Також однією з вимог є гарантія на транспортні засоби терміном на 4 роки або 100 тисяч кілометрів пробігу.

Миколаївська філія «ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН» вимагає від учасників тендеру надання гарантій, що запропоновані ними легкові автомобілі не вироблені в Російській Федерації, Республіці Білорусь та Ісламській Республіці Іран. Переможець закупівлі зобов’язаний доставити транспорт за адресою замовника до кінця 2024 року.

Варто додати, що Управління Служби безпеки України в Одеській області провело тендер на закупівлю трьох автомобілів марки Toyota для потреб правоохоронного органу. СБУ придбала дві марки спеціалізованих автомобілів – Toyota Corolla Live 1.6 Valvematic з проблисковими маячками та Toyota Camry 2.5 D-4S з проблисковими маяками.

Перемогу в тендері отримала компанія «Алмаз Мотор ЛТД». За два автомобілі Toyota Corolla Live 1.6 Valvematic з державного бюджету виплатили 1 мільйон 844 тисячі гривень, а за Toyota Camry 2.5 D-4S – 1 мільйон 149 тисяч гривень.

Нагадаємо, Миколаївська міськрада закупить для тероборони нових авто на 3,7 млн грн. Виконавчий комітет міськради оголосив тендер на закупівлю двох легкових автомобілів Mitsubishi Pajero для територіальної оборони. На придбання транспортних засобів виділили 3 мільйони 765 тисяч.

автомобілі, бюджетні кошти, закупівля, миколаїв, підприємство, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER