Заробив на черешні: народний депутат купив квартиру в центрі Києва за 200 тисяч доларів

Декларація Володимира Крейденка

Народний депутат від «Слуги народу» Володимир Крейденко був помічений разом з дружиною в одному з нових елітних комплексів на Печерську. Хоча в декларації за 2022 рік народний обранець нічого не згадує про нове помешкання.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.info, передає Nikcenter.

Дружина народного депутата закидала сторіс в соціальній мережі та «спалила» нове помешкання на Печерську. Однак, і вона не вказала про придбання у декларації.

Натомість офіційно власником житла з осені 2022 року є батько народного депутата Володимира Крейденко. Орієнтовна вартість квартири площею 111 квадратних метрів складає щонайменше 200 тисяч доларів.

«Батьки до цього продали будинок. І мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом», – намагався пояснити придбання народний депутат.

На запитання журналістів, чому народний депутат не вказав квартиру в декларації, він пояснив, що з дружиною часто відвідував батьків, тому й знімали там сторіс. Щоправда, Володимир Крейденко все ж підтвердив, що проживає у квартирі з січня 2023 року і цей факт він має намір відобразити в декларації.

Нерухомість Володимира Крейденка

Ще один народний депутат від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» Олександр Качний з дружиною отримали розкішний подарунок від тещі. 87-річна пенсіонерка подарувала доньці 6,5 мільйона гривень.

Народний депутат вніс подарунок в декларацію та пояснив, що батьки дружини продали будинок, а отримані гроші віддали доньці. Тесть Олександра Качного нібито займається підприємницькою діяльністю, що дозволило йому мати у власності дорогу нерухомість. Проте, батьки дружини нардепа продовжують проживати у звичайній п’ятиповерхівці на Дарниці.

Нагадаємо, розкішні подарунки від батьків пенсіонерів та «Гелік» за 10 тисяч гривень: що приховали народні депутати від декларування. В нардепа Ігоря Кісільова та його родини з’явилися декілька квартир в люксовому житловому комплексі в центрі Києва «Diamond Hill».

Раніше повідомлялося, що віцемер Одеси продав квартиру за мільйон гривень. Перший заступник міського голови Олександр Філатов напередодні повномасштабного вторгнення – в січні 2022 року вдало продав квартиру дружини в селі Крижанівка Одеського району. Серед коштовних речей подружжя задекларувало два годинники від брендів Ulisse та Omega.

декларації, народний депутат, нерухоме майно, розслідування

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER