Магнітола на шість динаміків та бортовий комп’ютер: на Миколаївщині селищна рада закупляє пікапи за 4 млн гривень

Пікапи для Врадіївської селищної ради

Врадіївська селищна рада в Миколаївській області оголосила тендер на закупівлю пікапів. Чотири транспортних засоби обійдуться бюджету в 4,4 мільйона гривень.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Учасники, яких зацікавив тендер, можуть подавати пропозиції до 5 квітня 2024 року. На цей день запланований і аукціон, під час якого, ймовірно, визначать переможця.

За умовами тендерної документації фірма-переможець зобов’язується поставити автомобілі JAC T8 4*4 PICK UP до 31 травня 2024 року.

Замовник поставив ряд вимог до автомобілів: зокрема, пікапи повинні бути 2023 року випуску та сірого кольору, з круїз контролем, кондиціонером, електричними дзеркалами, тканинним салоном, подушками безпеки для водія і пасажира, електричним підігрівом дзеркал.

Водночас у Врадіївській селищній раді не виключають можливість поставки еквіваленту марки авто JAC T8 4*4 PICK UP. Однак, учасник в пропозиції зобов’язаний вказати детальні технічні параметри транспортного засобу.

Варто додати, Миколаївська міська рада вирішила закупити для територіальної оборони нові автомобілі на 3,7 мільйона гривень. Для поліпшення матеріально-технічної бази планується закупівля двох легкових авто Mitsubishi Pajero Sport або еквівалентної марки.

Замовник поставив обов’язкову вимогу до авто: білий перламутровий колір з антипробуксовочною системою, сімома подушками безпеки, системами кріплення дитячих крісел та ще цілим рядом технічних характеристик.

Окремі вимоги виконавчий комітет Миколаївської міської ради висунув і до інтер’єру салону легкових автомобілів. Зокрема, в транспортних засобах повинні бути макіяжні люстерка з підсвіткою, оздоблене шкірою кермо, зсувна поличка в багажному відсіку та оздоблення салону комбінованою шкірою.

Нагадаємо, в Адміністрації морських портів вирішили закупити для філії в Миколаєві пасажирські легкові автомобілі за 4 мільйони. Філія «ДЕЛЬТА-ЛОЦМАН» не ставить конкретних вимог щодо марки легкових автомобілів, які має намір закупити, лише вказує, що транспорт обов’язково має бути новим.

бюджетні кошти, закупівля, миколаївська область, селищна рада, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER