Фірма депутата обласної ради будуватиме укриття на Одещині за 56 млн гривень

На Одещині збудують укриття за 56 мільйонів гривень

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації провів тендер щодо будівництва укриття для школи у Подільську. Закупівля пройшла без проведення аукціону.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Тендер провели у форматі відкритих торгів з особливостями. Єдиним учасником було товариство з обмеженою відповідальністю «Березівкаагрошляхбуд», з яким згодом і уклали договір.

За умовами укладеної угоди компанія взяла на себе зобов’язання побудувати укриття в навчальному закладі до 31 грудня 2024 року. За це з бюджету «Березівкаагрошляхбуд» виплатять понад 56 мільйонів гривень.

Керівником товариства є Князь Хачатрян, який також є депутатом Одеської обласної ради. За інформацією видання «Інтент». Компанія чимало разів вигравала тендери на ремонт доріг в регіоні.

Так, минулого року держпідприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило тендер із закупівлі послуг експлуатаційного утримання автомобільних доріг, де переможцем стала фірма Князя Хачатряна. Як і в інших випадках, компанія не мала конкурентів та отримала підряд на суму 162 мільйони 480 тисяч гривень.

За умовами договору ТОВ «Березівкаагрошляхбуд» зобов’язувалося утримувати 120 ділянок доріг обласного та районного значення.

Слід зазначити, оголошення відкритих торгів без проведення аукціону стало можливим після прийняття постанови Кабінетом Міністрів України. Нові правила діятимуть протягом воєнного стану та 90 днів з дня його припинення.

Нагадаємо, в Херсоні витратять на ремонт укриттів 16 мільйонів гривень. Херсонська ОВА оголосила декілька тендерів на ремонт укриттів в місті. Усі закупівлі провели без застосування відкритих торгів. Найбільшу кількість підрядів на ремонт укриттів отримала херсонська фірма «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «СТАРСЕРВІС». До 15 квітня фірма зобов’язується облаштувати чотири укриття, адреси яких в договорі приховані.

Раніше повідомлялося, що до суду передають справу трьох підрядників та чиновниці сільської ради з Одещини. Під час ремонту протирадіаційного укриття школи в Білгород-Дністровському районі підрядники зуміли привласнити гроші. Двох керівників будівельних компаній та місцевого підприємця обвинувачують в заволодінні бюджетними коштами. Держава зазнала збитків на 700 тисяч гривень.

закупівля, захисні укриття, Одеська обласна рада, Одеські новини, ремонтні роботи, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER