Сидіння з натуральної шкіри та панорамний дах: Миколаївська філія Адміністрації морських портів хоче витратити на авто 58 тисяч доларів

Тендери Дельта-Лоцман

Місцева філія «Дельта-Лоцман» держпідприємства «Адміністрація морських портів України» оголосила тендер на купівлю легкового автомобіля.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Універсальний легковий автомобіль може поповнити автопарк Миколаївської філії «Дельта-Лоцман». Учасникам надано час для подання пропозицій до 22 квітня 2024 року. Аукціон відбудеться наступного дня після завершення етапу подання заявок.

Загальна вартість легкового автомобіля для потреб державного підприємства склала 2 мільйони 286 тисяч гривень. Постачальник зобов’язаний доставити транспортний засіб до 25 грудня 2024 року.

Замовник виставив досить цікаві вимоги щодо того, яким повинен бути легковий автомобіль. Окрім традиційних технічних характеристик, в державному підприємстві вказали обов’язкову наявність дискових гальм з вентиляцією, антиблокувальної системи гальмування, інтелектуального адаптивного круїз-контролю, системи інформування про стомлення водія, скляний панорамний дах з люком, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, дверних карт з синтетичною шкірою, оздоблення інтер’єру декоративними вставками що імітують дерево та інше. Легковий автомобіль повинен бути 2023 або 2024 року випуску.

Зазначимо, це не перша закупівля легкових автомобілів миколаївською філією ДП «Адміністрація морських портів України». Зокрема, в березні підприємство вже оголошувало тендер на придбання трьох легкових автомобілів не раніше 2022 року випуску. Кожен транспортний засіб повинен вміщати водія та вісім пасажирів. Постачальника зобов’язали надати гарантію на чотири роки або ж 100 тисяч кілометрів пробігу.

Серед технічних характеристик автомобіля, які вказав замовник, є наявність: чотиритактного двигуна, об’єму двигуна від 1900 до 2000 куб.см., механічної шестиступеневої коробки передач, гумового покриття підлоги в кабіні, зсувних дверей у пасажирському відсіку, подушки безпеки для водія і пасажира та інших.

Нагадаємо, мер Вознесенська зберігає готівкою 78 тисяч доларів та має у власності сім автомобілів. На Євгенія Величко зареєстровано п’ять вантажних автомобілів 1999-2014 років випуску. Також посадовець користується двома легковими авто FIAT DOBLO 2012 року випуску та VOLKSWAGEN PASSAT CC 2010 року випуску.

автомобілі, закупівля, миколаїв, підприємство, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER