Держпідприємство Міноборони закупить відзнак на 220 мільйонів гривень

Новий тендер Міноборони на сотні мільйонів

Підприємство, підконтрольне Міністерству оборони України, оголосило тендер на сотні мільйонів гривень. За бюджетні кошти планують закупити футляри, посвідчення, сертифікати, нагрудні знаки та відзнаки.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Тендер оприлюднили 26 лютого. Учасники  можуть подати свою документацію до 8 березня. Загальна вартість закупівлі складає 223,8 мільйона гривень.

Тендер відбудеться у форматі спрощеної закупівлі, що передбачає коротші терміни процедури, порівняно з відкритими торгами.

За умовами тендеру державне підприємство закупляє різні види нагород та відзнак, а також допоміжних елементів. Зокрема, в переліку позицій є футляри для відзнак та нагрудних знаків, типові посвідчення до нагород та відзнак, сертифікати, а також заохочувальні відзнаки та нагородні знаки.

Найбільшу кількість серед усіх позицій складають нагрудні знаки «Ветеран війни – учасник бойових дій». Державне підприємство Міноборони замовило 185 тисяч цих нагород.

Переможець тендеру постачатиме продукцію у три етапи: до 31 березня 2024 року, 30 червня 2024 року та 30 вересня 2024 року. Однак терміни поставок викликали обурення в потенційних учасників.

Підприємства, що мають досвід у виготовленні нагород, подали скаргу про неможливість виготовити таку кількість продукції за обмежений термін. Замовник дослухався до вимог та пообіцяв внести зміни в тендерну документацію, що стосується строків поставки. Проте наразі строки постачання продукції залишилися без змін. Держпідприємство має намір внести зміни після завершення періоду уточнень.

Нагадаємо, Міноборони розірвало останній договір з компанією Гринкевичів. Рішення про розірвання контракту з «Трейд лайнс рітейл» на постачання харчів Збройним Силам України прийняли ще 17 січня. Компанія, пов’язана з підприємцем Ігорем Гринкевичем, отримала перемогу в тендері минулого року.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві оборони замовили обкладинок на 20 мільйонів гривень. Відомство планує закупити обкладинки для особових справ, щоправда, їхня вартість вражає. Одна обкладинка обійдеться державному бюджету у 2,9 тис. грн, що значно перевищує ринкові ціни.

закупівля, міноборони, нагорода, підприємство, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER