Дороги понад усе: на Одещині оголосили новий тендер на 58 мільйонів гривень

Тендер на ремонт дороги на Одещині

Попри громадську критику та вимоги про спрямування всіх коштів на потреби Збройних Сил України, в одній з громад Одеської області оголосили тендер на ремонт дороги. Закупівля обійдеться бюджету в десятки мільйонів гривень.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Ремонт дороги запланували в Южненській територіальній громаді. Зокрема, ремонтні роботи проводитимуть в селі Кошари по вулиці Центральній в напрямку до села Любопіль.

За умовами тендерної документації переможець закупівлі зробить капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги. Роботи мають завершитися до 31 серпня 2024 року. З місцевого бюджету на капітальний ремонт дороги виділять 58 мільйонів 21 тисячу гривень.

Варто додати, депутат Одеської обласної ради без аукціону отримав перемогу в тендері на ремонт дороги. Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва провело закупівлю послуг з капітального ремонту дороги та тротуару в місті.

Тендер відбувся ще у вересні та проходив у форматі відкритих торгів з особливостями. Єдиним учасником та відповідно переможцем закупівлі стало товариство «Березівкаагрошляхбуд». Власником товариства є депутат Одеської обласної ради Князю Хачатряну. Депутат раніше входив до забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя».

Компанія зобов’язана повністю виконати роботи до 1 травня 2024 року. За це «Березівкаагрошляхбуд» отримає з місцевого бюджету 11 мільйонів 412 тисяч гривень.

Окрім того, Розквітівська сільська рада в Одеській області за результатами оголошеного тендеру підписала угоду на ремонт дитячого майданчика з підприємицею Маргаритою Подручною. Її вважають пов’язаною з Асатуром Шахуляном та групою будівельних компаній депутата Одеської обласної ради Князя Хачатряна. Сума тендеру складає 1,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, в Одесі скасували тендери на 13 млн гривень та передають гроші ЗСУ. В Одеській обласній військовій адміністрації вирішили скасувати деякі тендери, визнавши їх недоцільними у воєнний час. Виділення коштів на асфальт, плитки та лавки не є на часі під час війни.

Раніше повідомлялося, Адміністрацію Центрального району Миколаєва охоронятимуть за пів мільйона гривень. За умовами закупівлі фірма-переможець повинна забезпечити громадську безпеку, охорону правопорядку та громадського порядку по вулиці Інженерній, 1 в Миколаєві.

закупівля, Одеські новини, ремонт доріг, ремонтні роботи, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER