Протягом 9 днів Росія пошкодила 26 об’єктів портової інфраструктури на Одещині

Ракетні атаки Одеси

Росія прагне досягти своїх цілей та залишити світ без українського продовольства. Таким чином країна-терорист хоче розпочати глобальну продовольчу кризу.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков, передає Nikcenter.

Останніми днями Росія спрямовує свої атаки на портову інфраструктуру та цивільні судна в Одеській області. Продовольча криза, спровокована РФ, найбільше торкнеться Африки та Азії.

«Також росіяни обмежують судноплавство в районі тимчасово окупованого Криму та біля територіальних вод Болгарії. Цим РФ фактично блокує рух суден в напрямку морських портів України», – зазначив Кубраков.

Натомість в НАТО вирішили посилити розвідувальну діяльність у Чорному морі. Такий крок союзників допоможе відновити нормальну роботу українських портів.

Нагадаємо, Кремль вважає, що Україна зберігає військові активи в портових районах Одеси. З 18 липня 2023 року Росія розпочала серію ударів по портовій інфраструктурі Одеси та інших районах Півдня.

Одеські новини, пошкоджена інфраструктура, ракетні атаки, торговельний порт

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER