На хабарі впіймали начальника Одеської митниці

Затримали на хабарі в Одесі

Чиновник з Одеси вимагав у підприємця гроші за безперешкодне перевезення товарів з Туреччини. Затримали керівника митного посту в його елітному авто під час отримання частини хабаря.

Про це повідомили в Управлінні поліції Одеської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Посадовець пообіцяв бізнесмену забезпечити швидший проїзд автомобілів через митний пост за певну винагороду. Якщо б підприємець відмовився платити гроші, йому обіцяли створити перешкоди в розмитненні товарів.

«Після отримання першої частини неправомірної вигоди зазначений керівник відділу надав вказівки підлеглим щодо пропуску зазначених автомобілів з імпортованим товарами фактично без будь-якого митного оформлення», – йдеться в повідомленні поліції.

Чиновника затримали під час отримання 3800 доларів США, іншу частину коштів правоохоронці знайшли у нього вдома.

Керівника одного з відділів митного оформлення митного посту затримали. Йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією всього майна.

Хабарі на митниці Одеси

Керівник митного посту Одеси

Нагадаємо, завершили розслідування в справі судді з Одеси, яку впіймали на хабарі. За позитивне рішення в справі служительниця Феміди з Одеської області отримала 4 тисячі доларів винагороди.

керівник, Одеські новини, хабар

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER