В Миколаєві поліція та рятувальники розпочали перевірку бомбосховищ

Перевірка укриттів в Миколаєві

Після нещодавнього трагічного випадку в Києві в Миколаєві розпочалася ретельна перевірка захисних споруд та найпростіших укриттів. Правоохоронці наголошують, що бомбосховища повинні працювати цілодобово.

Про це повідомили в Управлінні поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

В першу чергу увагу звертатимуть на кількість входів і виходів, стан укриття та системи вентиляції. Правоохоронці разом з надзвичайниками оглядали укриття в Миколаєві. З 2 червня комісійні рейди проводитимуть по території всієї області.

«З балансоутримувачами захисних споруд, а також відповідальними особами за їхнє обслуговування і експлуатацію правоохоронці провели роз’яснювальні бесіди стосовно законодавчих норм, які регламентують функціонування захисних споруд цивільного захисту у період дії режиму воєнного стану», – йдеться в повідомленні поліції.

Якщо комісія виявить недоліки в укриттях, відповідальних осіб притягуватимуть до відповідальності.

Укриття в Миколаєві

Бомбосховища в Миколаєві

Нагадаємо, суд зобов’язав завод, що належав регіоналу Новинському, привести до ладу бомбосховище в Миколаєві. Від жовтня 2021 року «Наваль Парк» відмовляється виконати припис Миколаївського районного управління ДСНС.

бомбосховища, захисні укриття, національна поліція, перевірка

Коментарів (1)

  • У нас в Николаеве по ул. Генерала Карпенко 53а официально значится́ убежище, но фактически его нет, ка́к и табличек, где спрятаться в случае ЧС. Никто никуда́ не шел, а людей жи́вет мно́го.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER