У Росії закінчуються запаси зброї – Данілов

В Російської Федерації вичерпується озброєння, яке вона підготувала для війни з Україною. Адже бліцкриг тривалістю в три дні провалився.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає Центр журналістських розслідувань.

Ворог намагається поповнити запаси зброї за допомогою союзників. Росія не має змоги забезпечити всі потреби фронту через корумпованість та корупцію. Тому, іноземна допомога набула пріоритетного значення.

«Ракети і військова техніка накопичувалися десятиліттями. Розрахунки були на бліцкриг, а не на бліцутилізацію. Корумпована економіка не в змозі забезпечити зовнішню допомогу терористам», – зазначив Данілов.

Варто додати, декілька тижнів тому секретар РНБО стверджував, що Росія провалила «великий наступ» на Україну. Незважаючи на спроби здійснити ще раз новий наступ, російські плани провалилися.

Нагадаємо, між Польщею та Німеччиною виник конфлікт через поставки зброї Україні. Конфлікт може стати на заваді спільним зусиллям країн НАТО у військовій допомозі проти агресії Росії.

запаси зброї, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER