У Баштанському районі двох жінок ошукали на майже 100 тисяч гривень

Миколаївські правоохоронці шукають аферистів, які видурили гроші у двох жінок із Баштанського району. Зокрема, до Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної жінки про те, що невідома особа обманула її на 56 тисяч гривень під час покупки через Інтернет.

Про це розповіли у Поліції Миколаївської області:

“За словами потерпілої, на сайті оголошень  вона знайшла об’яву про продаж автомобіля. Зв’язавшись нібито з продавцем, за купівлю та доставку транспортного засобу той попросив завдаток у сумі 56 тисяч гривень. Заявниця погодилась на таку угоду і перерахувала  кошти на банківський рахунок «продавця», з яким відразу зник зв’язок”.

Ще однією жертвою шахраїв стала 47-річна мешканка району. Потерпіла побачила оголошення в одній із соціальних мереж про можливість отримання грошової допомоги.

“Жінка перейшла на запропонований сайт та ввела там дані своєї банківської картки. Вже через деякий час з її рахунку було знято 37 тисяч гривень”.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Нагадаємо, 11 років за ґратами присудили коригувальниці російських ракетних ударів по лікарнях у Миколаєві. Саме за її наводкою окупанти завдали ракетні удари по чотирьох інфраструктурних об’єктах у Миколаєві. Серед них – місцеві лікарні

миколаїв

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER