Через шахраїв жителька Миколаєва втратила чималу суму заощаджень

Усі кошти зі своєї банківської картки втратила 52-річна жителька Миколаєва. Жінка намагалася оформити виплату соціальної допомоги.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

До правоохоронців звернулася мешканка Вознесенського району. В соціальній мережі жінка випадково натрапила на оголошення.

«Вона побачила оголошення в одній із соціальних мереж про можливість отримання грошової допомоги. Жінка перейшла на вказаний сайт та ввела там дані своєї банківської картки. Через декілька годин із її рахунку було знято 39 тисяч гривень», – розповіли в поліції.

Правоохоронці розшукують шахраїв. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліція в черговий раз попереджає жителів Миколаївщини не вводити на підозрілих сайтах реквізити банківських карток. Адже ви можете натрапити на фішинговий веб-ресурс, який виманює дані платіжних карток.

Нагадаємо, на Одещині шахраї виманювали гроші в родичів загиблих військових. Підприємливий мешканець Одеси обіцяв постраждалим сім’ям посприяти в оформленні одноразової грошової допомоги від держави.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER