Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі – ОК «Південь»

Після вчорашнього масованого ракетного удару Росія збільшила угрупування бойових кораблів оснащених «Калібрами». Ймовірно, країна-терорист готується до нової атаки.

Про це повідомили в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Ракетоносії можуть бути оснащені щонайменше трьома десятками «Калібрів». Українців закликали не ігнорувати повітряні тривоги та берегти своє життя.

«Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі до 16 одиниць, серед яких 6 ракетоносіїв, при чому 1- підводний. Кількість "Калібрів" на них може сягати 44 одиниць, але з урахуванням витрачених напередодні — наразі близько трьох десятків», – розповіли в ОК «Південь».

Нагадаємо, 14 січня, російські війська використали для масованого удару лише частину підготовлених крилатих ракет. Кораблі з запасом ракет перебувають на бойовому чергуванні.

Раніше повідомлялося, з’явилися нові дані про кількість загиблих і постраждалих в результаті російського ракетного удару по Дніпру. На 17.30 годину вечора 15 січня поранення отримали 72 людини.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER