Загроза зберігається: Росія використала половину калібрів для обстрілів України

Вчора, 14 січня, російські війська використали для масованого удару лише частину підготовлених крилатих ракет. Кораблі з запасом ракет перебувають на бойовому чергуванні.

Про це в ефірі телемарафону повідомила представник ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

В Чорному морі перебувають російські кораблі, на спорядженні яких перебували 36 крилатих ракет. Водночас в ході вчорашньої ракетної атаки окупанти використали половину бойових засобів.

«Вчора ми бачили, що вони дійсно спорядили аж п’ять ракетоносіїв. Серед яких один підводний. І використовували ракети типу «Калібр» під час масованої атаки. Залишаються на бойовому чергуванні ці ракетоносії…Треба розуміти, що вони ще можуть бути застосовані», — зазначила Наталія Гуменюк.

Варто додати, що Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 25 із 38 російських ракет різних типів. З п’яти дальніх бомбардувальників Ту-22м3 було випущено п’ять крилатих ракет Х-22.

Нагадаємо, 14 січня, росіяни кілька разів атакували Україну ракетами. Дісталось столиці та кільком регіонам. Пізніше держава-терорист застосувала високоточну зброю: крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555, Х-22, крилаті ракети морського базування «Калібр», керовані авіаційні ракети Х-59.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER