У Херсоні росіяни обстріляли будинок, де працюють представники Червоного Хреста

Сьогодні, 15 січня, росіяни в Херсоні обстріляли приміщення Червоного Хреста, центр реабілітації дітей з інвалідністю, а також обʼєкт критичної інфраструктури. За попередніми даними, поранення отримали семеро людей.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

“Російські окупанти обстріляли приміщення Червоного Хреста. Через влучення снарядів сталася пожежа. Нині над її ліквідацією працюють рятувальники. Також ворог поцілив і в центр реабілітації дітей з інвалідністю. У будівлі вибито вікна та двері, пошкоджено стіну”, – написав він у телеграмі.

Також російські снаряди впали біля приміщення студентського гуртожитку. Під обстріл потрапили приватні та багатоквартирні будинки, обʼєкт критичної інфраструктури.

“Будівля підприємства та прилегла територія зазнала руйнувань. На цю годину відомо про 7 поранених через російські обстріли Херсона, з них один знаходиться у важкому стані. Усіх постраждалих госпіталізовано до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу”, – повідомив Янушевич.

 

Нагадаємо, під час влучання російської ракети в будинок в Дніпрі постраждала переселенка з Херсона.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER