Доля 43 людей залишається невідомою: в Дніпрі зросла кількість загиблих від ракетної атаки (оновлено)

З’явилися нові дані про кількість загиблих і постраждалих в результаті російського ракетного удару по Дніпру. На 17.30 годину вечора 15 січня поранення отримали 72 людини, з них – 13 дітей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає Центр журналістських розслідувань.

Рятувальна операція триває, служби продовжують розбирати завали. Надійшло повідомлення про зникнення 43 людей. Наразі відомо про 29 загиблих жителів багатоповерхівки. Нову актуальну інформацію озвучили в Дніпропетровській ОВА.

«73-є поранені – понад 40 з них у лікарнях, четверо у реанiмацiї – важкі. Попередньо, суботній ворожий удар по житловому будинку, зруйнував 72 квартири, понівечив понад 230. Вогнеборці й досі приборкують кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку», – розповів Резніченко.

До робіт з розбирання завалів залучили 520 осіб і 140 одиниць техніки. Допомогу надає і велика кількість жителів Дніпра. До пошуку постраждалих приєдналися також чотири кінологічні розрахунки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС.

Нагадаємо, Повітряні сили ЗСУ не збивали ракету, що влучила у житловий будинок в Дніпрі. В мережі з’явилася інформація, що причиною падіння ракети стала робота ППО. Однак, в командуванні Повітряних Сил спростували фейк.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER