З бюджету прифронтового Миколаєва планують витратити майже 40 млн грн на благоустрій парків та скверів

КП «Миколаївські парки» планує витратити 37 млн 762 тис. грн на послуги з догляду за зеленими насадженнями у Миколаєві до кінця поточного року.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Станом на середину серпня підприємство оголосило 6 відкритих торгів на різні суми. Найбільшу вартість КП «Миколаївські парки» готове сплатити за догляд за об’єктами благоустрою зеленого господарства в  Інгульському районі – 13 млн 670 тис. 985 грн.

Догляд за зеленими насадженнями у Центральному районі обійдеться у 13 млн 405 тис. 613 грн. 

Найменша вартість у Корабельному районі – 10 млн 685 тис. 473 грн.

Роботи мають завершити до 31 грудня.

Як відомо, утриманням усіх зелених насаджень у Миколаєві займається КП «Миколаївські парки». Директором підприємства є Дмитро Чучмай, який раніше очолював «Маріупольавтодор» та був звільнений після службового розслідування. 

На питання журналіста Центру про доцільність проведення робіт з догляду за зеленими насадженнями під час повномасштабної війни в Україні директор КП «Миколаївські парки» не відповів і попросив звернутись до нього у письмовій формі. Також він не відповів, як підприємство збирається забезпечити захист своїх працівників під час виконання робіт.

“Ви можете написати офіційний запит і я відповім на усі ваші питання. Я ж не заперечую. Я не знаю хто ви і хто мені телефонує”, – відповів Дмитро Чучмай.

Заступником директора «Миколаївські парки» у грудні 2021 року призначили фігуранта справи по Соборній площі Олександра Брижатого, який підозрюється у розкраданні 27 млн грн.

Як відомо, 10 серпня 2021 року НАБУ прийшло з обшуками до Олександра Брижатого. Пізніше вищий антикорупційний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з правом внесення застави, за рішенням суду у 953 тис. грн.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER