Після обстрілу окупантами миколаївська ЛШМД деякий час не прийматиме пацієнтів

Через сьогоднішній ворожий обстріл Миколаївська лікарня швидкої медичної допомоги деякий час не зможе приймати пацієнтів. Там необхідно розібрати завали зруйнованого травмпункту і прибрати з уцілілої частини небезпечні конструкції, демонтувати рами пошкоджених вікон та вивезти все сміття.

Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"У лікарні зруйнована також частина основного корпусу. Там теж необхідно все привести до ладу. У тих відділеннях, які уціліли, приберемо всі уламки, заб’ємо вікна і перевіримо обладнання", — написав мер.

Олександр Сєнкевич зазначив, що пацієнти зможуть отримати медичну допомогу в інших лікувальних закладах міста.

"Хочу ще раз наголосити: це звичайна лікарня, яка щодня приймала жителів міста, у тому числі й постраждалих від російських обстрілів. Тому сьогоднішня атака на цей медичний заклад — ніщо інше, як цинічний тероризм російських військ", — заявив Сєнкевич.

Загалом обстріли росіян 1 серпня пошкодили з десяток приватних житлових будинків, приміщення травматичного пункту однієї із лікарень міста, гуманітарного складу з медичними препаратами, транспортних засобів.

Детально про наслідки чергової атаки російських терористів дивіться у нашому сюжеті.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER