17 лютого Лукашенко приїде до Путіна говорити про війну

Завтра, 17 лютого, Олександр Лукашенко поїде до президента Росії Володимира Путіна. Вони зустрінуться у підмосковній резиденції Ново-Огарьово. І говоритимуть, зокрема, про війну в Україні.

Про це пише Українська Правда із посиланням на російські медіа.

"Що стосується підготовки до зустрічі завтра двох президентів – Путіна і Лукашенка – так, я можу підтвердити, така зустріч готується", – сказав речник Кремля Дмитро Пєсков.

Також інформацію про зустріч підтверив нелегітимний президент Білорусі Лукашенко. За його словами будуть обговорювати питання безпеки та оборони.

"Але головне (я вже говорив, що ми десь у квітні-травні готуємо засідання Вищої державної ради) – обговоримо питання і економічного, і військового, і політичного характеру, які обговорюватимуть на Вищій державній раді", – сказав він.

Нагадаємо, незважаючи на величезні щоденні втрати особового складу та техніки, окупанти не полишають намірів вийти на кордони Луганської та Донецької областей. Спостерігається загострення на східному напрямку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER