Росія несе зараз найбільші втрати з початку війни – ГУР

Незважаючи на величезні щоденні втрати особового складу та техніки, окупанти не полишають намірів вийти на кордони Луганської та Донецької областей. Спостерігається загострення на східному напрямку.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник ГУР Андрій Юсов, передає Центр журналістських розслідувань.

Хоча, окупанти і несуть значні втрати, проте в них є ще чималий мобілізаційний резерв. Мобілізовані погано навчені та не мають достатньо озброєння, однак їхньою перевагою є чисельність. Проте, Сили оборони дають гідну відсіч ворогу.

«Ми зараз бачимо надзвичайне загострення, серйозні події на сході, звичайно, навколо Бахмута, інші напрямки, Вугледар. Власне, нічого не змінилося, є відчайдушні спроби окупувати український Донбас до кінця березня. Такими були вказівки Путіна Герасимову, але ті дати нічого не означають, нічого у них не вийде. Український Донбас тримається, і Бахмут тримається», – зазначили в ГУР.

Пріоритетом для ворогів залишається ситуація на Донбасі. Проте, Росія може активізувати фронт й на інших напрямках. За словами представника ГУР Андрія Юсова, втрати ворога є найбільшими з початку повномасштабного вторгнення і це видно навіть неозброєним оком.

Нагадаємо, в Криму масово спалюють трупи російських військових, щоб приховати великі втрати. В селищі Червона Зорька Сімферопольського району окупанти облаштували крематорії, які працюють практично цілодобово.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER