Директора миколаївської фірми-підрядника, яка обрізала дерева в Миколаєві, оголосили в розшук

Директора миколаївської фірми «БУДМК» Євгена Сініцина, пов’язаної з оточенням кримінального авторитету, оголосили в розшук через переховування від органів досудового розслідування.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань із посиланням на дані реєстру розшуку Міністерства внутрішніх справ.

На сайті МВС повідомляється, що з 6 січня 2023 року Братський відділ поліції ГУНП в Миколаївський області розшукував Сініцина Євгена Юрійовича, якого звинувачували за ч. 3 ст. 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Фоторобот Євгена Сініцина на сайті МВС

Згідно з інформацією системи YouControl, дата народження та місце проживання розшукуваного Євгена Сініцина збігаються з відповідними даними директора ТОВ «БУДМК».

ТОВ «БУДМК» стала відома рік тому внаслідок конфлікту їхніх робітників з місцевими жителями. Компанія виграла тендер на санітарну обрізку дерев в Інгульському районі, хоча на той час її основним видом діяльності було вказано покриття підлог та облицювання стін. Незважаючи на скарги, вони продовжували некваліфіковано обрізати дерева, залишаючи одні стовбури. 

Також наприкінці 2021 року мав місце випадок, коли компанія з затриманням проводила реконструкцію тротуарів під час ожеледиці та морозів.

Останні публічні державні закупівлі, у яких ТОВ «БУДМК» брало участь, – будівельні роботи та ремонт приміщень нежитлової будівлі у селі Іванівка Южноукраїнської міської територіальної громади з очікуваною вартістю близько 2 млн грн. Однак торги відмінили через скорочення обсягу видатків з місцевого бюджету для здійснення закупівлі.

Окрім посади директора ТОВ «БУДМК», Євген Сініцин разом із Юрієм Филимоновим володіє компанією «ЮГ ТЕХ СЕРВИС». Серед засновників цієї фірми раніше рахувався Сергій Христофоров, який був помічений у дружбі з кримінальним авторитетом Михайлом Титовим – «Мультиком». 

Серед інших компаній, де Євген Сініцин був власником чи директором, привертає увагу ще й ТОВ «КОНСАЛ-ТРЕЙД 16», яка раніше мала назву ТОВ «ТК ВОЯЖ». Згідно ухвали Центрального районного суду від 2016 року, миколаївські податківці викрили фірму у фіктивних фінансових операціях з метою ухилення від сплати податків. 

15 січня 2023 року Сініцина було вилучено з реєстру розшуку МВС. 

Нагадаємо, ще одного скандально відомого миколаївського підприємця Юрія Яковенка, який отримував мільйони гривень на бюджетних підрядах, оголосили в розшук через те, що він переховується від органів досудового розслідування.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER