У Миколаєві на 65% відновили пошкоджені росіянами об’єкти цивільної інфраструктури, – Кім

У Миколаєві відновлено близько 65% об'єктів цивільної інфраструктури, пошкоджених внаслідок постійних ударів з боку російсько-окупаційних військ. Але через постійні обстріли список об'єктів, які потребують ремонту, збільшується.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім під час брифінгу.

Наразі у Миколаєві більше 12 тисяч 700 об'єктів цивільної інфраструктури, які зазнали пошкоджень через ворожі боєприпаси та потребують відновлення.

Ми, на жаль, зараз відновлюємо в першу чергу термінові речі, такі як вікна і покрівля. Над цим працює місто, область, волонтери та додатково організації, які надають допомогу. В сьогоднішніх умовах ми повільно встигаємо відновлювати об'єкти через нові обстріли", – розповів голова ОВА.

За його словами, ліквідація наслідків обстрілів відбувається за графіком, який веде місцева влада Миколаєва. Станом на 21 жовтня виконання робіт з відновлення об'єктів цивільної інфраструктури становило 65%. Але через нові обстріли список об'єктів, які потребують ремонту, збільшується.

Тому ми відновлюємо все, але через брак людей і матеріалів відновлюємо в тому темпі, в якому можемо.

Станом на 26 жовтня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 12 тисяч 712 цивільних об'єктів. З них пошкоджено 8 тисяч 162 об’єкти житлового фонду, 89 медичних закладів, 383 навчальних заклади, 185 об’єктів промислового підприємства.

Нагадаємо, на Миколаївщині споживання електрики зменшилося у 2,5 рази.

Раніше Центр повідомляв, що влада Миколаєва проводить переговори з Офісом Президента та міжнародними фондами щодо відбудови міста після завершення війни.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER