Міська рада Миколаєва розробляє план відновлення міста

Влада Миколаєва проводить переговори з Офісом Президента та міжнародними фондами щодо відбудови міста після завершення війни.

Про подробиці розповіли в пресслужбі міської ради, передає Центр журналістських розслідувань.

Уряд Данії погодився допомогти у відновленні Миколаєва, в зв’язку з цим з міською владою підписали меморандум. Місто вже частково отримало допомогу у вигляді будівельних матеріалів.

«Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації Віталія Кіма створена робоча група, до якої увійшли фахівці з області й міста, які готують документи. Найближчим часом буде створений план відновлення, реалізація якого буде залежати від того, наскільки швидко ми зможемо звільнити Україну від окупанта», – зазначив Олександр Сєнкевич.

Однак головне завдання, це щоб змогли вижити жителі міста. Адже все інше можна купити за гроші, а людські життя є безцінними.

Нагадаємо, у Миколаєві мають намір запустити тепло у всі будинки попри те, що більша частина городян виїхала. Жителі Миколаєва незважаючи на війну намагаються сплачувати за житлово-комунальні послуги.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER