Голова ОВА: на Миколаївщині споживання електрики зменшилося у 2,5 рази

В Миколаївській області тривають стабілізаційні відключення, всупереч суттєвому зменшенню споживання електроенергії. Такі дані зафіксували станом на ранок 26 жовтня.

Повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в Українському медіацентрі Одеса. Передає Центр журналістських розслідувань.

Причиною зменшення споживання електрики є те, що багато жителів виїхали з Миколаївської області.

"Відключення тривають по всій Україні, ми зменшили своє споживання більше ніж у 2,5 рази внаслідок того, що не працюють підприємства та певна частина людей виїхала з регіону. Тобто нас також відключають, але ми щодо цих графіків аварійних відключень будемо працювати над тим, щоб це не шкодило військовим виконувати свої обов’язки", – зазначив Віталій Кім.

Наразі критична інфраструктура в Миколаївській області працює стабільно, усі пошкодження електромереж вдалося відновити.

Нагадаємо, в Миколаєві розпочалися відключення світла. Сьогодні, 26 жовтня, з метою стабілізації ситуації з електропостачанням в Миколаєві від світла відключили 10 груп споживачів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER