Стало відомо, коли відновлять водопостачання в Миколаєві

Більш як пів року Миколаїв живе без централізованого водопостачання. Жителі міста мають змогу користуватися лише технічною водою, а питну воду в Миколаїв підвозять.

Повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім під час брифінгу, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Віталія Кіма, говорити про відновлення централізованого водопостачання зарано. Це стане можливим лише після звільнення правого берега Дніпра.

«Про відновлення централізованого водопостачання у Миколаєві можна буде говорити лише після того, як наші ЗСУ звільнять від рашистів населені пункти, які знаходять на правому березі річки Дніпро. Доти миколаївці мають можливість користуватися лише технічною водою, а питну ми підвозимо і вона є в достатній кількості», – зазначив голова Миколаївської ОВА.

Наразі щоденна потреба міста у воді становить 90 тисяч кубометрів, хоча до війни ця цифра була втричі більшою. Зі свердловин вдається добувати кожного дня лише три тисячі кубометрів, що є недостатнім для забезпечення потреб міста.

Нагадаємо, на Миколаївщині споживання електрики зменшилося у 2,5 раза. В Миколаївській області тривають стабілізаційні відключення, всупереч суттєвому зменшенню споживання електроенергії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER