Масштабну пожежу на двох підприємствах у Миколаєві спричинив ворожий обстріл. ФОТО

Вночі 17 липня російські окупанти знову вдарили по Миколаєву – у місті пролунало більше 10 вибухів. Масований обстріл, ймовірно, ракетами С-300 спричинив великі пожежі на двох підприємствах.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

"Дуже масована атака і, скоріш за все, знову використовуються С-300, тобто і потужна, і розривна, і зі збільшеною руйнівною дією зброя, яка максимально шкодить", – сказала в ефірі телемарафону керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Також вона зазначила, що в результаті ракетного удару є влучання по багатьом районах Миколаєва, зокрема в промислову інфраструктуру.

Ворожі ракети знищили цехи підприємств, які не мають ніякого стосунку до військової сфери.

Сильно постраждали і офісні приміщення. Працівники підприємства вивезли уціліле обладнання та оргтехніку.

На одному з підприємств окупанти знищили транспорт – від деяких автівок залишилася лише гора металу.

 

Працівники ДСНС ліквідували усі пожежі на промислових та інфраструктурних об’єктах у Миколаєві до 9 ранку. На одному з об'єктів проводиться розбір завалів. Інформація стосовно жертв та постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, два дні тому російські окупанти зруйнували у Миколаєві два найбільших університета

Цей матеріал підготувлено ГО «Миколаївський центр журналістських розслідувань» в рамках програми Інституту висвітлення війни та миру «Підтримка регіональних медіа України під час війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу та МЗС Королівства Норвегії. Зміст публікації є винятковою відповідальністю ГО i не відображає погляди Європейського Союзу, МЗС Королівства Норвегії чи Інституту висвітлення війни та миру.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER