На Миколаївщині депутат напідпитку збив дитину: справу передають до суду

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в грудні минулого року в селі Богданівка Вознесенського району на Миколаївщині. Депутат сільської ради наїхав на неповнолітню дівчину.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Nikcenter.

В результаті наїзду автомобіля, за кермом якого був посадовець, дівчинка отримала численні травми середньої тяжкості. До того ж на момент аварії депутат перебував у стані алкогольного сп’яніння

«Вознесенською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно депутата Прибузької сільської ради Вознесенського району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», – зазначили в прокуратурі.

Медична експертиза підтвердила в крові водія 1,29 проміле алкоголю. За словами місцевих жителів, дівчинка йшла узбіччям назустріч автомобілю. Однак, водій виїхав на узбіччя та збив дитину.

Посадовцю загрожує до трьох років позбавлення волі,  остаточне покарання йому визначить суд. За інформацією видання Преступности.нет, за кермом автомобіля перебував депутат Прибузької сільської ради Юрій Корнєв.

Його обрали депутатом в жовтні 2020 року від аграрної партії. Це вже не перша дорожньо-транспортна пригода на рахунку посадовця.

Слід зазначити, у травні минулого року в ДТП загинула депутатка Вознесенської міської ради Тетяна Бобриніченко. Вона не впоралася з керуванням, проїжджаючи міст між селами Кошари та Коблеве й виїхала на зустрічну смугу траси «Одеса-Новоазовськ». На дорозі автомобіль врізався у вантажівку.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди Тетяна Бобриніченко отримала травми несумісні з життям. Медикам не вдалося врятувати посадовицю.

Нагадаємо, у Києві голова суду на блокпосту збив на смерть військового. Смертельна ДТП трапилася в ніч на 26 травня у столиці. Голова одного з районних судів Київської області напідпитку збив нацгвардійця. Від отриманих травм військовий помер на місці. Наразі голова суду перебуває під вартою.

Раніше повідомлялося, що народний депутат збив на смерть 18-річну дівчину. На автодорозі Київ-Чоп в селі Березівка Житомирського району під колесами автомобіля загинув пішохід. За кермом авто перебував народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. Він заявив, що сприятиме слідчим діям та пройде всі необхідні експертизи.

аварія, депутати, ДТП, кримінальне провадження, миколаївська область

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER