Народний депутат збив на смерть 18-річну дівчину: подробиці трагічної аварії

Сьогодні, 3 листопада, близько 10 години ранку на автодорозі Київ-Чоп в селі Березівка Житомирського району під колесами автомобіля загинув пішохід. За кермом авто перебував народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко.

Інформацію народний депутат підтвердив на своїй сторінці в соціальній мережі, передає Nikcenter.

Автомобіль Андрія Ніколаєнко у крайній лівій смузі автодороги в напрямку міста Чоп наїхав на пішохода. В результаті отриманих травм 18-річна дівчина загинула на місці. Про аварію повідомлені детективи ДБР, які відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. На момент ДТП в салоні автомобіля також перебувала дружина Ніколаєнка.

Ймовірний винуватець аварії народний депутат заявив, що сприятиме слідчим діям та пройде всі необхідні експертизи. За словами Андрія Ніколаєнка, на момент ДТП він був тверезим та не порушував Правил дорожнього руху.

«Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію», – зазначив Ніколаєнко.

Проте, журналісти-розслідувачі «Схем» все ж таки з’ясували, що народний депутат таки порушив правила. Зокрема, за 40 хвилин до смертельної аварії представник фракції «Батьківщина» перевищив швидкість руху, через що автоматично був згенерований штраф у розмірі 340 гривень. Автомобіль рухався зі швидкістю 162 км/год, тоді як дозволена швидкість руху на цій ділянці – 110 км/год.

Mercedes-Benz, яким було скоєно ДТП, належить цивільній дружині Андрія Ніколаєнко Катерині Вайдич. Власником авто дружина нардепа стала у вересні 2023 року. При цьому вартість транспортного засобу складає від 3 мільйонів гривень.

Варто додати, в сервісі МВС від квітня 2023 року за цим автомобілем зафіксовано 9 випадків порушення режиму швидкості. Народному депутату загрожує покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві голова суду на блокпосту збив на смерть військового. Смертельна ДТП трапилася в ніч на 26 травня у столиці. Голова одного з районних судів Київської області напідпитку збив нацгвардійця.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині нардеп зі “Слуги народу” збив пішохода. Смертельна ДТП сталась в одному із районів Львівської області. Тут народний депутат Володимир Гевко зі “Слуги народу” збив на своєму авто пішохода.

аварія, дбр, ДТП, народний депутат, розслідування

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER