В Миколаєві на підмітання доріг планують витратити майже 2 мільйони гривень

Тендери Адміністрації Інгульського району

Адміністрація Інгульського району Миколаєва оголосила тендер на послуги з прибирання та підмітання доріг. Чистота доріг обійдеться місцевому бюджету в кругленьку суму.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Зокрема, на прибирання доріг керівництво Інгульського району має намір витратити 1,7 мільйона гривень. Відповідно до умов тендерної документації послуга включатиме підмітання території площею 300 квадратних метрів та очищення території від бруду площею 350 тисяч квадратних метрів.

Аукціон має пройти 12 січня, саме тоді й оберуть переможця. Учасник, який бажає взяти участь в тендері, обов’язково повинен підтвердити наявність техніки, необхідної для надання послуг з ручного очищення територій та тимчасових дорожніх знаків, якщо здійснюватиметься прибирання після аварій.

Від учасників вимагається надання довідки про достатню кількість працівників, які зможуть проводити підмітання та очищення території.

Слід зазначити, що у 2024 році в Інгульському районі також витратять більш як 13 мільйонів гривень на прибирання листя та несанкціонованих звалищ. Переможець тендеру зобов’язаний проводити ліквідацію несанкціонованих звалищ ручним та механізованим способом, а також видаляти опале листя.

Окрім того, Адміністрація Інгульського району вимагала від учасників договір з санкціонованими звалищами для пероробки відходів та спеціальну техніку, а саме щонайменше два екскаватори-навантажувачі та хоча б шість самоскидів.

Переможцем тендеру стало комунальне підприємство «Миколаївкомунтранс», яке протягом 2024 року надаватиме послуги з прибирання листя та несанкціонованих звалищ за 9 мільйонів 551 тисячу гривень. Свої пропозиції для участі в закупівлі подавали також товариство з обмеженою відповідальністю «КАРС КЛІНІНГ» та приватне підприємство «БФ «СОВАР ГРУП». Найдешевшою виявилася пропозиція комунального підприємства Миколаївської міської ради.

Нагадаємо, Миколаївська міська рада оголосила тендер для шкіл та садочків. Однак, як з’ясувалося, ціни на товари були суттєво завищені. Тендер опублікували в системі електронних закупівель «Prozorro» 1 грудня. Загальна вартість закупівлі склала 2,8 мільйона гривень.

Раніше повідомлялося, що комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» вирішило під кінець року поповнити автомобільний парк. Для потреб КП планують взяти в лізинг п’ять авто вартістю 4,9 млн грн.

бюджетні кошти, закупівля, Інгульський район, Миколаївська міська рада, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER