В Херсонській ОВА оприлюднили, як захищатимуть критично важливі для області об’єкти

Найближчим часом на Херсонщині планується захистити 85 об’єктів критичної інфраструктури від можливих обстрілів з боку Росії. Для цього навколо них встановлять габіони – спеціальні короби з металевої зварної сітки, наповнені піском.

Про це сьогодні під час телемарафону “Єдині новини” розповів голова пресслужби Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков, передає Nikcenter.

“Ми готуємось до зими. Росіяни акцентуються на цих об’єктах, оскільки їм хочеться, як завжди, нашкодити опалювальному сезону. Ми робимо все можливе для захисту цих місць”, – розповів Толоконніков.

За його словами, на останньому засіданні обласної ради оборони ухвалили рішення закрити габіонами 85 вразливих об’єктів, які відносяться до критичної інфраструктури.

“Є об’єкти, які повністю не можна захистити. Наші спеціалісти виїжджають туди і швидко відновлюють”, – додав Толоконніков.

Нагадаємо, в Бериславському районі Херсонщини, який потерпає від обстрілів, встановили мобільні укриття.

захисні укриття, пошкоджена інфраструктура


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER