Завдяки ЗСУ росіяни зараз рідше обстрілюють Херсонщину

Протягом останніх п’яти днів помітно зменшилася активність обстрілів на Херсонщині.

Середньодобова кількість обстрілів скоротилася з 500-600 до 200-250 разів, як повідомив в інтерв’ю “Ми-Україна” речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков, передає Nikcenter.

За його словами, в Збройних Силах України є добрі результати у відбитті атак ворога, що дозволяє зменшити кількість жертв і поранених серед мирних жителів. Російські військові, зі свого боку, мають багато поранених і розгортають нові польові шпиталі, навіть переобладнують цивільні лікарні на лінії фронту.

Щоправда, вночі жителі звільненої частини Херсонщини чули вибухи, оскільки російські війська запустили “шахеди” по регіону. Також Херсон був обстріляний з артилерії з окупованого лівого берега. Минулої доби окупанти також нанесли авіаудари по Зміївці, зачепивши фермерське господарство та шкільний спортзал, обійшлося без загиблих та поранених.

Нагадаємо, сили оборони Півдня розповіли про успіхи на Таврійському напрямку.

ворожі обстріли


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER