Ольга Харлан перемогла російську суперницю на чемпіонаті світу з фехтування та отримала дискваліфікацію

Перемога Ольги Харлан

Відома фехтувальниця з Миколаєва Ольга Харлан після поєдинку з росіянкою Анною Смірновою отримала дискваліфікацію. Українка змогла продемонструвати неабияку витримку та зневагу до громадянки країни-терориста.

Про це повідомляє «Суспільне», передає Nikcenter.

Ольга Харлан перемогла Смірнову з рахунком 15:7. За загальним правилом, після завершення поєдинку фехтувальниці мали «привітати» одна одну.

Українка висунула вперед зброю, запропонувавши обійтися лише постукуванням шабель замість рукостискання. Натомість росіянка наполягала саме на рукостисканні.

Ольга Харлан покинула доріжку, а Смірнова залишилася, протестуючи таким чином проти дій українки. Російська спортсменка вимагала дискваліфікації української фехтувальниці, відповідно до регламенту Міжнародної федерації фехтування.

Понад 40 хвилин Смірнова залишалася на доріжці, очікуючи рішення організаторів. На жаль, міжнародна федерація ухвалила рішення дискваліфікувати Ольгу Харлан за відмову потиснути руку росіянці.

Нагадаємо, миколаївська фехтувальниця увійшла до трійки найкращих чемпіонату Європи. У Будапешті завершився Молодіжний чемпіонат Європи з фехтування.

Ольга Харлан, перемога, російські спортсмени, чемпіонат світу

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER