Затримані мешканці Херсонщини, які вирощували та продавали наркотики

У Херсонській області житель селища Комишани вирощував більше 100 кущів конопель на своїй ділянці. За цей незаконний вчинок йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліція області повідомила, що в ході перевірки житла чоловіка, який раніше мав кримінальне минуле, пов’язане з наркотиками, правоохоронці виявили запах конопель. Після огляду присадибної ділянки, оточеної високим парканом, вони знайшли наркорослини. Чоловік заявив, що вирощував коноплі для власного вживання.

Вилучені кущі направили на дослідження в експертно-криміналістичний центр МВС, а у Єдиний реєстр досудових розслідувань були внесені дані про незаконний посів. Також ще на одній ділянці в Степанівці на Херсонщині правоохоронці виявили 41 кущ конопель. Власнику ділянки може загрожувати штраф або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років.

Раніше в іншому селі Херсонщини правоохоронці виявили посів майже тисячі кущів снодійного маку. За незаконне вирощування цієї рослини може бути накладено покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Також херсонця судитимуть за незаконне придбання, зберігання та збут канабісу. Зараз він перебуває під вартою, очікуючи вироку суду. Йому загрожує від 6 до 10 років в’язниці з конфіскацією майна. Чоловік продавав канабіс мешканцям Херсона.

 

Нагадаємо, миколаївські правоохоронці викрили порушника, який вирощував коноплю у власному дворі.

наркоторгівля


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER