Шаблістка Ольга Харлан отримала автоматичну кваліфікацію на Олімпіаду-2024

Українська фехтувальниця Ольга Харлан отримала автоматичну кваліфікацію на Олімпіаду-2024.

Про це повідомив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, передає Nikcenter:

“Ольгу Харлан рішенням МОК кваліфікована до участі в Олімпіаді. Попри весь хейт, який я особисто та моя команда пережили за ці 24 години, наполегливо працюючи заради українських атлетів і не реагуючи на нього, вже є перший результат. Триває робота по зняттю «чорної картки» для подальших змагань Ольги та недопущенню аналогічних ситуацій в інших видах спорту”.

Додамо, у листі Міжнародного олімпійського комітетут йдеться:

“Враховуючи вашу унікальну ситуацію, Міжнародний олімпійський комітет забронює для вас додаткове місце на Олімпійських іграх 2024 в Парижі на випадок, якщо вам не вдасться кваліфікуватися на змагання в період, що лишився попереду. Ми робимо цей унікальний виняток також через те, що процедури, які тривають, ніяк не компенсують кваліфікаційні бали, які ви втратили через дискваліфікацію”.

Нагадаємо, вчора, 27 липня, миколаївська спортсменка Ольга Харлан перемогла російську суперницю на чемпіонаті світу з фехтування та отримала дискваліфікацію. Українка змогла продемонструвати неабияку витримку та зневагу до громадянки країни-терориста.

миколаїв, Ольга Харлан

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER