В Одесі поліція розшукала шахрая, який видурив в пенсіонерки більш як 150 тисяч гривень

Шахрайська схема на Одещині

В шахрайську схему потрапила мешканка Білгород-Дністровського району. Жінка повірила, що її рідні потрапили в біду і віддала зловмиснику всі заощадження.

Про це повідомили в поліції Одеської області, передає Nikcenter.

Невідомий чоловік зателефонував до 63-річної жінки та назвався хірургом. Він розповів, що її сваха потрапила в лікарню і негайно потребує операції. За грошима прийшов особисто спільник шахрая та стурбована місцева жителька передала усі кошти.

«Жінка віддала незнайомцю 153 тисячі гривень своїх заощаджень, і лише тоді зателефонувала родичці, аби дізнатися про її самопочуття. Звісно, з тою нічого поганого не трапилося, вона була вдома. Потерпіла зрозуміла, що її ошукали, і звернулася на спецлінію «102», – йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці швидко розшукали шахрая. Ним виявився 43-річний житель Болградського району. Він знав, що пенсіонерка зберігає вдома велику суму, а тому розробив схему як виманити в неї заощадження.

За фактом шахрайства поліція відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, на Миколаївщині в’язні організували шахрайську схему. 34-річний засуджений разом з двома співкамерниками вирішив отримати чималий заробіток.

кримінал, Одеські новини, шахрайство

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER