Україна повернула з полону додому 43 захисників, серед них – миколаївський морпіх

обмін полоненими

У четвер, 6 липня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула додому 43 військових, які перебували в російському полоні. Серед них – піхотинець 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

Про це розповіли у пресслужбі бригади, передає Nikcenter:

“Вітаємо, брате, на рідній землі вільної України! Ти відважно захищав Маріуполь. Пишаємось мужнім подвигом! Ворожий полон – це завжди про нелюдські умови перебування. Бажаємо якнайшвидше набратись сил та козацького здоров’я!”

Додому загалом сьогодні повернулись 43 українські воїни ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ,  а такоє двоє цивільних.

“Серед них – двоє офіцерів, 41 рядовий та сержант, цивільний співробітник «Азовсталі» та тероборонівець з Херсона. Ми повертаємо оборонців Маріуполя та «Азовсталі». Є поранені воїни. Також військових з Донецького, включно з Бахмутом, Запорізького та Харківського напрямків”, – сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, Україна намагається повернути додому захисників 36-ої ОБрМП, які перебувають у полоні. Проте домовлятися з ворогом складно, адже немає жодних гарантій.

36 окрема бригада, миколаївські морпіхи, обмін полоненими

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER