Відбувся ще один обмін полоненими: Україна повернула 106 захисників

обмін полоненими

106 захисників повернулись сьогодні, 25 травня, в Україну з російського полону. Серед них 8 офіцерів та 98 військових  рядового та сержантського складу.

Про це розповіли в ГУР:

“Усі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти”.

Вдалось звільнити 21 представника територіальної оборони, семеро прикордонників та одного військовослужбовця Державної спеціальної служби транспорту.

“Щонайменше сім врятованих Оборонців мають різноманітні травми: кульові та осколкові поранення, опіки та переломи, загострені хронічні захворювання. Найстаршому зі звільнених військовослужбовців вже виповнилося 59 років, наймолодшому – 21 рік”, – кажуть в управлінні розвідки.

Відомо, що загалом Україна змогла повернути додому вже 2 430 людей. Більшість із них військові, 139 – цивільні.

Нагадаємо, одного з керівників 501 Окремого батальйону морських піхотинців Збройних сил України підозрюють в державній зраді. Саме його батальйон стояв на обороні Маріуполя. За інформацією слідства, начальник речової служби батальйону перейшов на бік ворога. Він фактично переконав командира добровільно здатися в полон, оскільки оборонці Маріуполя перебували в надзвичайно складній ситуації.

військовослужбовці, обмін полоненими, полонений

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER