Україна хоче стати найбільшим виробником зброї у Європі

Виробництво зброї в Україні

Україна має намір в майбутньому виробляти найбільшу кількість озброєння серед країн Європи. Велику увагу приділять українським ракетам.

Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин, передає Nikcenter.

Україна нарощує оборонні потужності оборонно-промислового комплексу. Лише за останній місяць обсяг виробництва зріс удвічі.

«Перш за все, ми розбудовуємо міць України як виробника зброї. Ми вже маємо перші успіхи, я не можу розкривати більше, але найбільший акцент робиться на виробництві ракет», – зазначив міністр.

Варто додати, що за сприяння міністерства розпочато проєкт Brave 1. Він передбачає надання підтримки виробникам на шляху від ідеї до отримання контракту з Міністерством оборони. В основному проєкт спрямований на іноземних інвесторів, які зможуть випробовувати зразки озброєння безпосередньо на полі бою.

Нагадаємо, Україна використає зброю власного виробництва, щоб завдати ударів по території Росії. Україна сама вирішуватиме, як вбити ворога і не буде ні в кого запитувати дозвіл.

виробництво, запаси зброї, нова зброя, торговля зброєю

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER