Ворог робить все для того, щоб Миколаївщину не включили до зернової угоди

миколаївський порт

Росіяни проти включення Миколаївської області до зернової ініціативи. Тому обстрілюють регіон із Кінбурнської коси. Обстріли спрямовані по акваторії Дніпро-Бузького лиману в напрямку Очакова і в напрямку Куцюрубської громади.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця об’єднаного прес-центру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк:

“Такий напрямок їх вогневого контролю спрямований на недопущення включення Миколаївщини в зернову угоду. Вони продовжують тероризувати зернову угоду не тільки на рівні Стамбульського координаційного центру, де блокують роботу вже визначених портів Одещини, зупиняють операції, штучно створюючи перешкоди, так і на цьому напрямку, більш перспективному на майбутнє, вони включають свій тероризм”.

Додамо, для того, щоб у Миколаївській області знову відновилося судноплавство, потрібно в першу чергу розмінувати порти та акваторію. Адже портова інфраструктура суттєво постраждала від російських атак.

В Адміністрації морських портів відбулася зустріч з керівниками філій підприємства, під час якої відбулося обговорення відновлення портової інфраструктури.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER