На Миколаївщині планують взятися за розмінування портів

Адміністрація морських портів

Для того, щоб у Миколаївській області знову відновилося судноплавство, потрібно в першу чергу розмінувати порти та акваторію. Адже портова інфраструктура суттєво постраждала від російських атак.

Про це повідомили в Адміністрації морських портів, передає Центр журналістських розслідувань.

В Адміністрації морських портів відбулася зустріч з керівниками філій підприємства, під час якої відбулося обговорення відновлення портової інфраструктури.

«Тому особливу увагу треба приділити її відбудові. Але першочерговим завданням є розмінування територій та акваторій портів та відновлення можливостей безпечного судноплавства», – зазначив керівник Адміністрації Юрій Литвин.

Окрім поточних питань, разом з головою ОВА Віталієм Кімом обговорили, як після завершення війни залучатимуть інвестиції в морську галузь. В планах керівництва області – реконструкція причалів та під’їзних колій.

Порт Миколаєва

Нагадаємо, росіяни активно обстрілюють акваторію Дніпро-Бузького лиману. Такий напрямок їх вогневого контролю спрямований на недопущення включення Миколаївщини в зернову угоду.

відбудова, гуманітарне розмінування, Зернова ініціатива, торговельний порт

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER