Армію РФ підсилили колишніми вʼязнями, але майже половина із них – не воюють

втрати російської армії

Російська армія щодня втрачає на території України своїх військових. Аби поповнити особовий склад, ворог не гребує жодними методами – долучають до війська колишніх засуджених. 500 вʼязнів мали діяти на тимчасово захопленій території Харківської області. Проте залишилось їх значно менше.

Про це розповіли у Генштабі ЗСУ:

“До одного з підрозділів російських окупаційних військ, який діє на тимчасово захопленій території Харківської області, протягом тижня для посилення прибув особовий склад з числа колишніх засуджених громадян Російської Федерації у кількості близько 500 осіб. Після завдання вогневого ураження Силами оборони України по позиціях противника, близько 100 осіб з числа новоприбулого підкріплення зазнали поранень різного ступеня важкості, зокрема, і не сумісних з життям”.

І це ще не всі втрати, запевняють у Генштабі. Ще 80 осіб після цієї події самовільно залишили позиції.

Нагадаємо, тим часом у Росії тривають заворушення. Російський добровольчий корпус та легіон «Свобода России» вимагають зустрічі із губернатором Бєлгородської області та заявляють, що взяли в полон російських вояків.

втрати окупантів, повномасштабна війна, російська армія

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER