Вандал познущався над могилою військового в Одеській області

Випадок трапився в селі Агеївка Любашівської громади. Злочинець розірвав фото загиблого українського захисника та пошкодив прапор України.

Про це повідомили в Управлінні поліції в Одеській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Пошкодження  могили та розкидані вінки помітили 30 квітня. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом осквернення могили особи, яка захищала незалежність України. Винуватця впіймали «по гарячих слідах».

«До скоєння протиправних дій причетний 44-річний місцевий мешканець, який перебуває на обліку в лікаря-психіатра. В рамках досудового розслідування слідчі поліції призначили низку експертних досліджень, серед яких судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності особи», – йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, в селищі Старий Крим поблизу тимчасово захопленого російськими окупантами Маріуполя з’явився новий сектор братських могил. Маріупольці досі ховають своїх рідних.

Раніше повідомлялося, що під час відступу російські війська мінують масові поховання, а також могили українців, яких вони жорстоко вбили.

військовий, злочин, Одеські новини

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER